You are here: Home > Vinterdæk > Bilen skal gøres vinterklar

Bilen skal gøres vinterklar


Hele vores lad har været dækket med hjul og hvad der hører sig til. Jeg kender ikke så meget til mærkerne men kunne da se, at der var både Michelin og Continental imellem. Det er vist hvad jeg ved om dæk. Ellers kunne jeg hører, at der blev snakket en del om vejret nu. Hvis det bliver koldere er det tid til vinterdæk og så kan det være, at der kommer salg i dæk online.

Sidste vinter fik jeg lavet en dæktest på mine vinterdæk, og resultatet var ikke for godt. Man kan vist roligt sige at de var mere end slidte, så i år er der ingen undskyldning, jeg skal have helt nye vinterdæk.

Jeg har set på nettet at man kan købe dæk online og det ser også ud til, at der er tale om billige dæk. Det er jo også godt, for så kan man få kvalitets Michelin til den rigtige pris og det samme med Continental, som jeg vist har på min bil.

Så det er da vist bare med at komme på nettet og se sig efter et par rigtig kvalitets dæk, altså vinterdæk vel at mærke, og dernæst få hjælp fra et værksted til at få dem påmonteret. Måske jeg skulle spørge manden og det var en opgave for ham ? Han gør det alligevel gør for alle andre på værkstedet, så hvorfor ikke gøre det på vores egen.

Batteriet er gået sig en tur, så der skal et ny bilbatteri til. Jeg tror godt at vi kan få en god rabat på sådan et igennem min mands arbejde, og hvis ikke, så må jeg lede efter et billigt bilbatteri på nettet. Jeg køber efterhånden næsten alt biludstyr på nettet, det er så nemt og bekvemt at handle hjemme fra sofaen af.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply