You are here: Home > Butiksinventar > Vælg dit butiksinventar med omhu det betaler sig i længden

Vælg dit butiksinventar med omhu det betaler sig i længden


På nettet findes rigtig mange produkter til at indrette fysiske butikker med. Med indretning mener jeg både selve det inventar der i butikken altså butiksinventar, men også lagerinventar. En pallereol kunne f.eks være en del af butikkens lagerinventar, den er en funktionsdygtig reol, som et uundværlig på et hvert lager.

Det at indrette hele sin butik  efter et koncept, gør det meget overskueligt for alle medarbejdere, og for de flestes vedkommende kommer der hurtigt flere medarbejdere, som skal kunne finde produkter i lagerreoler og selve butikken.

Lige så vigtigt er det at gadeskilte, har en fast plads, når de er indenfor i butikken om natten, så man ved hvor de skal stå, og hvor de findes når butikken åbner om morgenen. For det øjeblik butikken er åben skal alle gadeskilte ud med det samme.

Der hvor jeg anbefaler at du køber dit butiksinventar er det også muligt at bestille bordplader efter mål. det kan være en ret vigtig detalje, hvis du selv designer din disk, hvor folk skal betale deres varer, for det at bordplader og indretning passer sammen, har en god indvirkning på kunder, hvilket er lig flere kunder,og flere kunder er oftest lig med større indtægt.

Det første jeg talte om i dag var køb af lagerinventar, og det finder jeg meget vigtigt da, det handler om plads, altså priser for leje af m2, udnyt de m2 du har til rådighed optimalt, det er bedst for din økonomi- så lagerreoler bliver hurtigt en langsigtet investering.

Noget andet som også kan være en udfordring er bilindretning. Her tænker jeg på praktisk indretning af en varevogn, hvis man eksempelvis er VVS’er eller elektriker. Det kræver virkelig kreativ tænkning for at få en varevogn optimal indretter til arbejdet. Bilindretning kan man altså godt sammenligne en lille smule med indretning af en butik, begge dele kræver optimal udnyttelse af pladsen.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply