You are here: Home > Gulvmalilng > Huset skal males og det kræver b. la. slidstærk gulvmaling

Huset skal males og det kræver b. la. slidstærk gulvmaling


Nu skal det være siger min kone. Nu skal vi have malet hele hytten, og det kunne jeg jo kun sige jubii….. til NOT. Jeg bryder mig ikke speciel meget om, at skulle male en hel weekend. Jeg har dog nu fået købt en ordentlig gang maling dvs. træbeskyttelse, maling til indvendig og noget slidstærk gulvmaling. Så nu kan vi komme i gang med, at få shinet hele hytten op. Min kone er ret tilfreds med mine indkøb, da jeg har købt noget af det bedste træbeskyttelse på markedet. Og så er det oven i købet det der hedder træbeskyttelse heldækkende, så det kan ikke være meget bedre..

Jeg har også fået købt alt det tilbehør der skal bruges til det. Jeg fandt dog en internet side, hvor jeg kunne få rabat ved at købe så meget maling og træbeskyttelse på én gang. Hvis jeg skulle have været ned hos min lokale farvehandler, så skulle jeg have været af med meget mere for det hele.

Det er jo ikke kun indvendigt at huset skal males, min kone mener også vi skal i gang med at male det udvendigt. Hun er også af den holdning, at al træværk skal have en god gang træbeskyttelse , for hun mener det trænger. Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg ikke det er særligt sjovt, at skulle lave så meget, for jeg vil meget hellere ligge ude i haven og nyde livet, hvis jeg skal være ærlig. Det får jeg desværre ikke lov til denne sommer kan jeg godt mærke. Vi må håbe det bliver bedre til næste år

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply