You are here: Home > Temafest > Indbydelser og service med tema på

Indbydelser og service med tema på


Jeg sidder lige og kigger på temafester på nettet, for jeg skal nemlig arrangere en temafest for min datter om ikke så længe. Der er jo et hav af forskellige temafester at vælge i mellem på nettet, så jeg syntes det er lidt svært at vælge et tema. Jeg prøver at holde for øje, hvad det er at hun godt kan lide og så ud fra det bestemme temaet. Jeg har aldrig prøvet at arrangere en temafest før, så jeg er en lille smule på glat is.

Jeg regner med at sende indbydelser ud til venner og familie om en uges tid, for at de får invitationerne i god tid. Så jeg skal have nået at finde et passende tema inden da, for jeg vil gerne have at temaet afspejler sig i indbydelserne, så jeg har en lille smule travlt. Der et bestemt tema, som bliver ved med at kredse rundt i mit hoved og det er et heste tema, men jeg ved ikke om det er for originalt ? Jeg ved at man kan få indbydelser med heste på på nettet, så det er ikke noget problem, hvis jeg beslutter mig for dette tema.

Paptallerkner og bestik skal der også indkøbes og her tænker jeg igen, at jeg gerne vil have et tema på for, at der ligesom et en rød tråd igennem hele festen. Temafesten skal være en overraskelse for min datter, så jeg kan ikke en gang spørge hende til råds om, hvad hun syntes. Det er i anledningen af at vi er flyttet til en ny by, at jeg syntes der skal holdes en fest for hende. Hun er startet i en ny skole, hvor hun ikke rigtig har fået sig nogle kammerater endnu, så jeg vil gerne arrangere denne her fest for hende, hvor hun så kan invitere sine nye klassekammerater med.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply