You are here: Home > Telefoni > Telefoni og Internet ekspert er min nye titel

Telefoni og Internet ekspert er min nye titel


Jeg har fået fornøjelsen af at stå for virksomhedens Internet og telefoni, mine kollegaer syntes jeg har så megen forstand på disse to områder, at de har ”udråbt” mig som tele –og Internet ekspert. Det er noget af en titel jeg har fået mig der, så jeg håber da at jeg kan leve op til kravene og forventningerne, som de har til mig.

Jeg har for nylig foreslået min leder, at vi skal have en anden form for telefoni end den vi har nu, den skal i hvert fald være billigere. Hun har givet mig frie tøjer til at vælge en anden løsning, så det er jeg ved at kigge nærmere på nu. Jeg tænker at vi skal have et omstillingsanlæg integreret via ip telefoni, så kunne vi spare en sekretærstilling på den måde. Jeg skal også have ændret på vores mobiltelefoni i huset, ikke kun prisen på det månedlige abonnement skal reduceres, men der skal de private opkald også. Der bliver foretaget alt for mange private opkald i arbejdstiden blandt sælgerne, og det kan altså ses på telefonregningen.  Jeg må have en snak med min leder om hvad vi helt præcist gør med det problem. Jeg ved ikke om det er muligt at blokere for udgående opkald som ikke er arbejdsrelevante, det er også en af de ting, som jeg må prøve at undersøge.

Jeg kan godt lide mine nye arbejdsopgaver, dem trives jeg med. Nogle af mine faste arbejdsopgaver er blevet taget fra mig og overdraget til en anden for, at jeg kan tage mig af virksomhedens telefoni og internet. Vi er en stor virksomhed, så der er mange ting der skal medtænkes, når der bliver justeret på disse to ting.

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply