You are here: Home > Nyt hus > Et fedt typehus til vores behov

Et fedt typehus til vores behov


I vores familie er vi helt vilde med typehuse. I weekenden har vi kørt land og rige rundet for at se på typehuse. Vi er ret godt enige om, hvordan vores typehus skal se ud, det skal have gule sten, sort tegl, mørke plast-vinduer, og så der skal selvfølgelig være en dobbelt carport til. Der skal ikke være meget have til, da vi ikke er de store havemennesker.

Vi har været lidt i tvivl om vi selv skal bygge huset eller om vi skal købe et færdig opført typehus. Der er jo fordele og ulemper ved begge muligheder. Jeg har personligt en drøm om at bygge mit eget hus, det syntes jeg kunne være fedt at prøve. Min mand er mere til denne lidt “nemme” løsning, netop og købe et færdigt hus. Jeg tror vi bliver nødt til at kontakte et byggefirma for at råd og vejledning her omkring.

Men det er jo ikke underordnet hvilket byggefirma vil vælger at kontakte, der skal jo være et firma som ved noget om typehuse. Vi har søgt på forskellige typehusfirmaer på nettet, og mange af dem ser interessante ud. De tilbyder generelt mange fine typehuse, som opfylder vores krav til et moderne og funktionelt hjem.

Vores nuværende hus har vi haft til salg i 1 år nu, og vi har bare slet ikke kunne få det solgt. Vi har endda slået et par hundredtusind kroner af prisen, men uden effekt. Vi ved ikke rigtig hvad vi mere skal gøre for at få det solgt ? Vi tør ikke købe et nyt hus før det gamle er solgt. Det er alt for risikabelt at sidde med to huslejer.

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply